ΠΡΟΦΙΛ ΦΑΜΠΡΙΚΗΣ

Η εταιρεία Φαμπρίκης ξεκίνησε την λειτουργία της τον Αύγουστο του 1994, με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εμπορία αθλητιατρικών ειδών με έδρα την
Βας. Ολγας 148 στην Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια του χρόνου έχουμε καταφέρει να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ολοκληρωμένες σειρές σε ορθοπαιδικά είδη, είδη φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης, αθλητιατρικά, όργανα γυμναστικής, ιατρικά, νοσοκομειακά, αναπηρικά βαδιστικά και είδη κατ΄οίκον νοσηλείας.

Στους προμηθευτές μας συγκαταλέγονται εταιρίες όπως η MOBIAK, η MEDICAL BRACE και η ALFACARE με τις οποίες υπάρχει συνεργασία πολλών χρόνων και μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα ορθοπαιδικών προϊόντων και ειδών κατ’ οίκον νοσηλείας.Επίσης συνεργαζόμαστε με τον κορυφαίους οίκους του εξωτερικου όπως η HARTMANN και η ABENA οι οποίοι προσφέρουν για ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ακράτειας και περιποίησης ασθενών με μειωμένη κινητικότητα.Τέλος, η εταιρία προμηθεύεται τα βαδιστικά είδη της (αναπηρικά αμαξίδια, περιπατητήρες, μπαστούνια, βακτηρίες) από την εταιρία WHEEL η οποία έχει μια πολυετή παρουσία στο χώρο, δίνοντας βοήθεια και δοκιμασμένες λύσεις στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Γνωρίζουμε πως η φροντίδα των ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί ή χρήζουν αποκατάστασης μπορεί να αποδειχθεί μια απαιτιτική διαδικασία. Για αυτόν τον λόγο, έπειτα απο μια πορεία σχεδόν 30 χρόνων στο χώρο, βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας προσφέροντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με στόχο τη γρήγορη αποκατάσταση και την ολοκληρωμένη φροντίδα των ατόμων που έχουν ανάγκη.

Από τον Σεπτέμβριο του 2008 η έδρα μας μεταφέρεται στην Π.Συνδίκα 85 , δημιουργώντας παράλληλα ένα κατάστημα με είδη αποκατάστασης που διαθέτει πληθώρα προϊόντων στοχεύοντας στην καλύτερη και αμεσότερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.
Στόχος μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας με ιδιαίτερη έμφαση και υπευθυνότητα στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση του καθένα.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία
Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και καλή περιήγηση.

Φιλικά
Βασίλης Φαμπρίκης

X

Το καλάθι αγορών σας

Close