Γιατί να νοικιάσω ένα νοσοκοκειακό κρεβάτι ;
Τα νοσοκομεικά κρεβάτια είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να προσφέρουν καθημερινά άνεση και ασφάλεια στον ασθενή και παράλληλα να διευκολύνουν την φροντίδα του.
Επιλέξτε ανάμεσα σε χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα νοσοκαμειακά κρεβάτια ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ποια είναι η διαφορά χειροκίνητου και ηλέκτροκίνητου;
Τα χειροκίνητα κρεβάτια όπως και τα ηλέκτροκίνητα επιτρέπουν την ανύψωση της πλάτης και των ποδιών με την διαφορά πως στη περίπτωση των χειροκίνητων αυτό γίνεται με μανιβέλα ενώ στη περίπτωση των ηλεκτροκίνητων αυτό γίνεται μέσω ενσύρματου χειριστήριου. Μια δεύτερη και σημαντικότερη διαφορά είναι πως τα ηλέκτροκίνητα σε αντίθεση με τα χειροκίνητα, μας δίνουν την δυνατότητα να ρυθμίζουμε το ύψος του κρεβατιού με το πάτημα ενός κουμπιού.
(Στην τιμή ενοικίασης συμπεριλαμβάνονται κάγκελα ασφαλέιας, λαβή έγερσης και πολύσπαστο στρώμα αφρολέξ. Οι τιμές αφορούν το μηνιαίο μίσθωμα και όλα τα είδη ενοικιάζονται με τον μηνα).

Πως μπορώ να νοικιάσω ένα νοσοκομειακό κρεβάτι;
Η διακικασία είναι απλή. Μπορείτε να επικοινωνησετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2310 862233 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας και κατόπιν συνεννόησης, να σας παραδοθεί το κρέβατι στο χώρο σας. Η συναρμολόγηση γίνεται δωρεάν απο το εξειδικευμένο προσωπικό μας και δεν υπάρχουν έξοδα μεταφοράς για ενοικιάσεις εντός νομού Θεσσαλονίκης. Για ενοικιάσεις εκτός Θεσσαλονίκης τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Για λόγους υγιεινής υποχρεούστε να αγοράσετε ένα προστατευτικό υποσέντονο αξίας 15€.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες/διεκρινίσεις

X

Το καλάθι αγορών σας

Close