ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο ιστότοπος www.fabrikis.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης και υπηρεσιών μέσω Διαδυκτιου (στο εξής καλούμενο κατάστημα ή ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος) που δημιούργησε και διαχειρίζεται η εταιρία με την επωνυμία ΦΑΜΠΡΙΚΗΣ ΘΕΟΔ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με Α.Φ.Μ. : 044620616 , που εδρέυει στην Θεσσαλονίκη στην οδό Π.ΣΥΝΔΙΚΑ 85 , 54446(στο εξής καλούμενη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ). Η ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος είναι info@fabrikis.gr και το τηλέφωνο επικοινωνίας του καταστήματος είναι 2310862233/2310827569 πάντα σε εργάσιμες ώρες και ημέρες.Οι πρακάτω όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται στο ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, το οποίο βρίσκεται στον ιστότοπο www.fabrikis.gr

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η χρήση του παρόντος ιστότοπου υπόκειται στους όρους που ακολουθούν και αποτελεί απόδειξη ότι ο χρήστης/επισκέπτης (στο εξής καλούμενος “χρήστης” ή “πελάτης” ή “επισκέπτης” έχει μελετήσει, κατανοήσει και συναινέσει ανεπιφύλακτα στους όρους που αναφέρονται παρακάτω χωρίς καμία εξαίρεση.Εάν κάποιος χρήστης/πελάτης/επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους όρους τότε οφείλει με δικιά του ευθύνη να μην κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι παρόντες όροι μπορούν να μεταβληθούν και να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση.Η χρήση του ιστότοπου www.fabrikis.gr κατόπιν τέτοιων μεταβολών σημαίνει απο την μεριά σας οτι έχετε μελετήσει, κατανοήσει και συναινέσει ανεπιφύλακτα στους όρους.Για αυτό τον λόγο καλείστε να διαβάζετε τους όρους κάθε φορά πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο www.fabrikis.gr .

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ

Όλο το περεχόμενο του παρόντος ιστότοπου ( σήματα,κείμενα,φωτογραφίες κλπ.) αποτελόυν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ έχει λάβει άδεια για να την χρησιμοποιήσει μόνο για τις ανάγκες του παρόντος ιστότοπου.Ο χρήστης δεν έχει κανένα δικαίωμα αντιγραφής, εκτύπωσης, μετάδοσης, μεταβολής, προσαρμογής και γενικά καμίας ενέργειας, σε μέρος ή στο σύνολο του περιεχομένου.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα διαθέσιμα προς πώληση(ή ενοικίαση) προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές τους και η διαθεσιμότητα τους είναι ανεβασμένα στον ιστότοπο www.fabrikis.gr και προσβάσιμα σε όλους τους χρήστες.Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ διατηρεί το δικαίωμα της να μεταβάλει τα χαρακτηριστικά (διαθεσιμότητα, περιγραφή,τιμή) όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο χωρίς καμία προειδοποίηση. Σε περίπτωση που ένα προϊόν σε καταχωρημένη παραγγελία δεν είναι διαθέσιμο η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ θα ενημερώσει τον χρήστη τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την τροποποίηση/ακύρωση της παραγγελίας.

Οι τιμές των προϊόντων που βρίσκονται στον ιστότοπο www.fabrikis.gr είναι αντίστοιχες των τιμών των προϊόντων που βρίσκονται στο φυσικό κατάστημα.Υπάρχει το ενδεχόμενο η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ να πραγματοποιήσει προωθητικές ενέργειες όπως προσφορές, εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα και σε επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων που θα αφορούν αποκλειστικά τις αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στόχος της κατασκευής του ιστότοπου www.fabrikis.gr είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Προϋπόθεση για να εκτελεστεί οποιαδήποτε συναλλαγή είναι ο χρήστης να παρέχει προσώπικές του πληροφορίες όπως όνοματεπωνυμο, διεύθυνση, Τ.Κ., τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό ή κινητο), και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Οι πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την διεκπεραίωση των παραγγελιών, διαφυλάσσονται απο την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.Η συλλογή των δεδομένων αυτών γίνεται για αυστηρά καθορισμένους σκοπούς που είναι συνδεδεμένοι με την επιχειρηματική δραστηριότητα της επιχείρησης σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της Ε.Ε. και της εθνικής νομοθεσίας .Συγκεκριμένα ο ρόλος Γ.Κ.Π.Δ. είναι να δίνει στα φυσικά πρόσωπα μεγαλύτερο έλεγχο επι των δεδομένων τους.Συνοπτικά, ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει να μεταβληθούν-διαγραφούν τα προσωπικά του δεδομένα όπως επίσης έχει το δικαίωμα να γνωρίζει με ποιον τρόπο χρησιμοποιούνται τα προσωπικά του δεδομένα και αν θέλει, με αίτημα του, να περιοριστεί ή να σταματήσει η επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Όλα τα δεδομένα που δίνονται από τον χρήστη είναι απόρρητα και απαγορεύεται η πρόσβαση σε τρίτους εκτός των άμεσων συνεργατών που είναι απαραίτητοι για την πραγματοποίηση της παραγγελίας όπως οι συντηρητες του ιστότοπου και courier.Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ διατηρεί το νόμιμο δικαίωμα της να μεταβάλλει τους παρόντες όρους χωρίς καμία προειδοποίηση πάντα σύμφωνα με τον Γ.Κ.Π.Δ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν έχει πρόσβαση και δεν συλλέγει πληροφορίες καρτών (όνομα κατόχου, αριθμός) στην περίπτωση ηλεκτρονικής πληρωμής και όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγες πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας.Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που προκύψουν από λανθασμένες ενέργειες, παραλείψεις ή αμέλεια του χρήστη

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

Κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο www.fabrikis.gr θα σας ζητηθεί να ορίσετε όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης(password). Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας, κατά την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα σας ζητηθεί να εισάγετε το όνομα χρήστη καθώς και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να δεί το ιστορικό των παραγγελιών του καθώς και να έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που έχει καταχωρήσει, προκειμένου να τα αλλάξει ή να τα διαγράψει. Για αυτό τον λόγο θα συστήναμε να μήν μοιράζεστε με κανένα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας όπως επίσης να επιλέξετε ενα ισχυρό κωδικό πρόσβασης(με κεφαλαία και πεζά γράμματα, με αριθμούς και σύμβολα.Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη στη περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης εισόδου στον λογαριασμό του χρήστη που οφείλεται σε ενέργειες ή παραλείψεις του χρήστη.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Προκειμένου για παραγγελία να θεωρηθεί έγκυρη θα πρέπει ο χρήστης να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα βάσει του Αστικού Κώδικα.Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ διατηρεί το δικαίωμα της να ζητήσει την επιστροφή της παραγγελίας απο τον κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανο άτομο.Για την διεκπεραίωση της παραγγελίας θα απαιτηθεί από τον χρήστη να συμπληρώσει την ειδική φόρμα, στην οποία θα εισάγει τις προσωπικές του πληροφορίες που είναι απαραίτητες για πραγματοποιηθεί η παραγγελία. Στη συνέχεια ο χρήστης να χρειαστεί να αποδεχτεί τους όρους της σύμβασης πώλησης, τους όρους χρήσης καθώς και του όρους προστασίας δεδομένων. Ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει καθώς και τρόπο αποστολής.Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δύναται να αναλάβει την μεταφορά των προϊόντων εφ’ όσον η διεύθυνση αποστολής βρίσκεται εντός του νομού Θεσσαλονικης ή εντός όμορων νομών ενώ σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να επιλέξει την συνεργαζόμενη εταιρία courier για την παράδοση της παραγγελίας του. Τέλος ο χρήστης θα κληθεί να επιλέξει τρόπο πληρωμής της πραγγελίας του (περιγράφονται αναλυτικά στην επόμενη παράγραφο) και να αποδεχτεί του όρους χρήσης του ιστότοπου και στην συνέχεια να επιλέξει την υποβολή της παραγγελίας. Με την καταχώρηση της παραγγελίας του χρήστη στο σύστημα γίνεται επεξεργασία του αιτήματος και ο χρήστης θα λάβει ένα αυτοματοποιημένο e-mail που θα περιέχει ενα ηλεκτρονικό αντίγραφο της παραγγελίας του στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσε κατα την συμπλήρωση της φόρμας με τα προσωπικά του στοιχεία.Σε περίπτωση που το προϊόν ή προϊόντα που επέλεξε ο χρήστης να αγοράσει δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση λόγω λανθασμένης διαθεσιμότητας, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ αναλαμβάνει την ευθύνη να ενημερώσει τον χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά για την μεταβολή/ακύρωση της παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στον ιστότοπο δίνεται στον χρήστη η δυνατότητα να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας του.Ο χρήστης έχει τις εξής επίλογές :

  • Αντικαταβολή (η οποία χρεώνεται επιπλέον 2,5 ευρώ)
  • Χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (η συναλλαγή πραγματοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας)
  • Κατάθεση στον λογαρισμό της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ στην Εθνική Τράπεζα :

GR12 0110 2180 0000 2184 0165 134. Στήν περίπτωση που επιλέξει ο χρήστης να πληρώσει την παραγγελία του μέσω τραπεζικής κατάθεσης, αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποστέλλει και το αντίστοιχο αποδεικτικό κατάθεσης με αιτιολογία το επίθετο που έχει δηλωσει στη φόρμα με τα πρωσοπικά του στοιχεία

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ συνεργάζεται με τα ΕΛ.ΤΑ. courier για την παράδοση των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα.Οι χρεώσεις που προκύπτουν κατόπιν συμφωνίας με τα ΕΛ.ΤΑ. Courier διαμορφώνονται ως εξής :

  • Για πραγγελίες που δεν ξεπερνούν τα 3 κιλά τα έξοδα μεταφοράς είναι 3,5 ευρώ
  • Για κάθε επιπλέον κιλό(άνω των τριών) τα έξοδα αυξάνονται κατά 1,22 ευρώ ανά κιλό
  • Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ευθύνεται για τους χρόνους παράδοσης μόνο για το διάστημα από την λήψη της παραγγελίας του πελάτη μέχρι την παράδοση της στην συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών.
  • Οι συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών είναι υπεύθυνες για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας στον πελάτη κατά συνέπεια είναι υπεύθυνες για τυχόν καθυστερήσεις και όχι η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΏΝ

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει μια παραγγελία εντός 24 ωρών απο την υποβολή της.Ο χρήστης προκειμένου να ακυρώσει την παραγγελία του, θα πρέπει να αποστέλλει ηλεκτρονικό μήνυμα(e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος : info@fabrikis.gr εντός του χρονικού ορίου.

Κατόπιν παράδοσης της παραγγελίας, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν/τα προϊόντα στην ίδια ακρίβώς κατάσταση που τα παρέλαβε.Προκειμένου να επιστραφεί το πλήρες αντίτιμο που πλήρωσε ο πελάτης θα πρέπει η συσκευασία να είναι στην ίδια κατάσταση με την οποία ο πελάτης την παρελαβε και μην έχει υποστεί καμία ζημία ή φθορά.Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και έχει το σύνολο των εξαρτημάτων και εγγράφων που βρίσκονταν στη συσκευασία . Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών.Κατόπιν παραλαβής απο την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και εντός 14 ημερών, θα επιστραφεί το πλήρες τίμημα στον πελάτη με το ίδιο μέσο που πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή.Δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει ρητά να εξυπηρετηθεί απο κάποια άλλη μεταμορική πέραν των ΕΛ.ΤΑ. courier. Δεν επιστρέφονατι προϊόντα που έχουν που έχουν κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας στο κατάστημα. Ο πελάτης φέρει τη ευθύνη για τυχόν φθορές και ζημίες προκληθούν στο προϊόν/στα προϊόντα από κακή χρήση του προϊόντος ή άλλη χρήση για την οποία το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί. Η για οποιονδήποτε λόγο άρνηση του πελάτη να παραλάβει την παραγγελία του εκ μέρους της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier)/μεταφορικής εταιρείας, δεν αποτελεί άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης αλλά περιάγει αυτόν σε υπερημερία δανειστή (άρθρα 349 επ. ΑΚ). Σε αυτήν την περίπτωση δεν επιστρέφουμε το τίμημα και ο πελάτης ευθύνεται με το σύνολο των επιπλέον δαπανών που απαιτούνται για την επιστροφή της παραγγελίας προς το κατάστημά μας.

Στην περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος, παρακαλείται ο πελάτης να επικοινωνήσει με την επιχείρηση είτε τηλεφωνικά στο : 2310862233 και πάντα σε εργάσιμες ώρες είτε ηλεκτρονικά στο info@fabrikis.gr και να ενημερώσει το κατάστημα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη το προϊόν/τα προϊόνται δύναται να αντικατασταθούν και όλα τα κόστη(επιστροφής, εκ νέου αποστολής) καλύπτονται απο την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, στην περίπτωση που η μεταφορά προϊόντων γίνει με τα ΕΛ.ΤΑ. courier.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

H ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ θα σας παρέχει κάθε δυνατή συνδρομή για την εκπλήρωση των όρων της εγγύησης που συνοδεύει το προϊόν σας, ως προμηθευτή, χωρίς επιβάρυνση σας. Αυτό ανεξάρτητα από τις υπηρεσίες συντήρησης εκτός εγγύησης, που μπορούμε κατά περίπτωση να σας παρέχουμε με την εκάστοτε ισχύουσα επιβάρυνση. Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν σας ικανοποιεί πλήρως παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του καταστήματος μέσω e-mail στην διεύθυνση eshop@ergokourtidis.gr. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα καταγράψει το πρόβλημά σας και, αν αυτό απαιτείται, θα σας ενημερώσει για την διαδικασία επιστροφής του προϊόντος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Όλες οι προσφορές και εκπτώσεις που εμφανίζονται στον ιστότοπο www.fabrikis.gr αφορούν τις αγορές εξολοκλήρου μέσω του ηλεκτρονικόυ καταστήματος και μέσω του προσωπικου σας λογαριασμού (όχι σαν επισκέπτης).Καμία προσφορά ή έκπτωση που παρουσιάζεται/εμφανίζεται στον πελάτη στον ιστότοπο www.fabrikis.gr δεν ισχύει για αγορές απο το φυσικό κατάστημα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Οι προσφορές στον ιστότοπο είναι περιορισμένες χρονικά και δεν θα είναι πάντα διαθέσιμες.

X

Το καλάθι αγορών σας

Close